Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Περί πόθεν έσχες Κων/νας Κούνεβα - by To Skouliki Tom

Μετά από 4 χρόνια που λειτουργεί αυτό το μπλογκ, είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των πολιτικών, αφού όλοι ξέρουν ότι η δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των πολιτικών είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου και τους καθυστερημένους που μασάνε από κάτι τέτοιες μαλακίες.

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Κι όμως δεν γυρίζει - by To Skouliki Tom

Στιγμές χαράς προσφέρει στους Αθηναίους η γιγάντια ρόδα ύψους 40 μέτρων που έχει στηθεί εδώ και κάποιες μέρες στην πλατεία Συντάγματος, αφού είναι χιλιάδες οι δημότες που φαντάζονται πώς θα φαινόταν η Αθήνα από ψηλά, αν η ρόδα λειτουργούσε.

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Το αίμα στο λαιμό της - by To Skouliki Tom

Στον απόηχο του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Βερολίνο, ψάρεψα από το διαδίκτυο την κεντρική φωτογραφία του κειμένου, που δείχνει την Άνγκελα Μέρκελ με αιματοβαμμένα χέρια, και η αλήθεια είναι ότι τη βρήκα εξαιρετικά εύστοχη.

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Τα τρόλεϊ του συρμού είναι το πρόβλημα του καπιταλισμού - by To Skouliki Tom

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από χθες ο καπιταλισμός, αφού άγνωστοι έκαψαν 3 τρόλλεϋ, παραδοσιακά μέσα μεταφοράς των ολιγαρχών που λυμαίνονται τον τόπο.

Πάμε πόλεμο! - by To Skouliki Tom

Ενώ ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται προ των πυλών, οι Έλληνες παραμένουν σταθερά στην καρακοσμάρα τους, αφού ανεβάζουν κατά ριπάς κουραμπιέδες και μελομακάρονα στα social media και ο ιστορικός του μέλλοντος θα δυσκολευτεί πολύ να κατανοήσει τι σκατά είχαν μέσα στο κεφάλι τους.

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Στο ίδιο έργο θεατές - by To Skouliki Tom

Άκρως χριστουγεννιάτικο είναι το κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας, αφού οι Έλληνες εξακολουθούν να πιστεύουν στο θαύμα της Θείας Γέννησης του μνημονίου και να περιμένουν την άφιξη των 3 Θεσμών με τα δώρα που ακολουθούν το Άστρο του Βερολίνου.

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Η Χρυσή Αυγή μας φέρνει πιο κοντά - by To Skouliki Tom

Σε συνέντευξή του στη Βραδύνη της Κυριακής - υπάρχει ακόμα η Βραδυνή; - ο μέχρι πρότινος υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος είπε ότι πρέπει να γίνει μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας και ότι αν η Χρυσή Αυγή κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να στηριχτεί από τα δημοκρατικά κόμματα.

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Διάγγελμα Πρωθυπουτρόλ - by To Skouliki Tom

Ανάσα αξιοπρέπειας έδωσε σε εκατομμύρια Έλληνες το διάγγελμα του Πρωθυπουτρόλ Αλέξη Τσίπρα, αφού ακόμα και ο τελευταίος καθυστερημένος έχει καταλάβει πια ότι η Ελλάδα είναι τελειωμένη και η ομαδική αυτοκτονία αποτελεί μονόδρομο για να βγούμε από την κρίση.

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Νύχτα Εξέγερσης - by To Skouliki Tom

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνει ολόκληρη η χώρα, που κάνουν τα επεισόδια του Δεκέμβρη του '08 να μοιάζουν με πορεία ειρήνης στην κόρη μου τη σοσιαλίστρια.

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Una faccia, una razza - by To Skouliki Tom

Θρίαμβο σημείωσε το λαϊκό κίνημα στην Ιταλία, αφού το ποσοστό του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα άγγιξε το 60%, ενώ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η δημοκρατία στην Αυστρία, όπου το ακροδεξιό κόμμα πήρε μόλις το 47% των ψήφων.

Δηλαδή οι μισοί Αυστριακοί είναι φασίστες αλλά η Δημοκρατία νίκησε! Σ' ευχαριστώ Παναγιά μου!

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Φερετζές ή Θάνατος! - by To Skouliki Tom

Ύποπτη θεωρείται η σιωπή των Γερμανών απέναντι στις προκλήσεις των Τούρκων, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τα Ίμια δεν ανήκουν στη Γερμανία αλλά στην Ελλάδα και ότι 18 ελληνικά νήσια του Αιγαίου βρίσκονται υπό το γερμανικό ζυγό των μνημονίων.

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Βίασέ με - by To Skouliki Tom

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από την πατρίδα μας την Ευρώπη, αφού, σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο, το 27% των Ευρωπαίων θεωρούν το βιασμό δικαιολογημένο υπό προϋποθέσεις.