Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Σώρρα σώσε μας - by To Skouliki Tom

Οριστικό τέλος στην αγωνία εκατομμυρίων Ελλήνων, που έλαβαν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, ήρθε να βάλει η δέσμευση του Αρτέμη Σώρρα ότι θα πληρώσει την εφορία τους, αφού πρώτα υλοποίησε την προηγούμενη υπόσχεσή του να πληρώσει το χρέος της Ελλάδας.

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Οι δικοί μας Ολυμπιονίκες - by To Skouliki Tom

Ρίγη συγκίνησης έχουν κατακλύσει το πανηλίθιο μετά την ανάρτηση της Χρυσής Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη, όπου αποκαλύπτει όλη την αλήθεια σχετικά με ένα φλέγον ζήτημα που απασχολεί την ανθρωπότητα:

Τελικά την κάλεσε ή δεν την κάλεσε ο Πάκης στο Προεδρικό Μέγαρο;

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Ο ιός της βλαχομπαρόκ κιτσογκλαμουριάς - by To Skouliki Tom

Διαστάσεις πανδημίας κινδυνεύει να λάβει ο ιός της βλαχομπαρόκ κιτσογκλαμουριάς, από τον οποίο έχουν προσβληθεί εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, κατά την παραμονή ή το πέρασμά τους από την Ελλάδα.

Η κρίση είναι κρίση χιούμορ - by To Skouliki Tom

Ο κακός χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο με ένα αμφιλεγόμενο σκίτσο του Αρκά, αν και το μόνο αμφιλεγόμενο σχετικά με το σκίτσο είναι αν έχει φτιαχτεί από τον ίδιο τον Αρκά ή ο Αρκάς έχει τινάξει τα πέταλα αλλά μας το κρύβουν για να μην πληγωθούμε ανεπανόρθωτα.

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Όλοι Μαζί Μπορούμε και στον Γιάννη Αλαφούζο - by To Skouliki Tom

Σε κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου προχώρησε το ΚΕΦΟΜΕΠ, αφού ο πόλεμος του ΣΥΡΙΖΑ κατά του μεγάλου κεφαλαίου δεν κάνει διακοπές ούτε τον Δεκαπενταύγουστο.

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Εθνική καύλα - by To Skouliki Tom

Σε εθνική καύλα έχουν μετατραπεί οι επιτυχίες της Άννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι από τα 10 μέτρα και χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι από τα 25 μέτρα.

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Πιο γρήγορα, Πιο ψηλά, Πιο δυνατά - by To Skouliki Tom

Μπορεί το μπλογκ μας να έχει ζήσει Euro, Παγκόσμιο Κύπελλο, Ευρωμπάσκετ, Μουντομπάσκετ και Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά δεν είχε ποτέ τη χαρά να φιλοξενήσει Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που είναι η μεγαλύτερη γιορτή της ντόπας και των πολυεθνικών.

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Κατάληψη στην κατάληψη των αφεντικών - by To Skouliki Tom

Επειδή σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο και οι διαβολικές συμπτώσεις συμβαίνουν μόνο στις ταινίες και τα σίριαλ του Παπακαλιάτη – Χριστόφορε σ’ αγαπώ –, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.