Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

Πω πω μία κανονιά! - by To Skouliki Tom

Σαν πυρηνική βόμβα μεγατόνων έσκασε στον κόσμο της υγιούς επιχειρηματικότητας η κανονιά που βάρεσε ο Όμιλος Μαρινόπουλος, αφού η διοίκησή του κάνει απανωτές αιτήσεις για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω #Brexit - by To Skouliki Tom

Σοβαρές ελλείψεις σε κωλόχαρτο σημειώνονται από το πρωί σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία μετά την επικράτηση του Brexit με 52%, ενώ δεν είναι λίγοι οι Βρετανοί που έχουν ταμπουρωθεί στα σπίτια τους, μέχρι να εξοντωθούν οι τυραννόσαυροι που επέστρεψαν στους δρόμους μετά από 65 εκατομμύρια χρόνια.

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Τελικά δεν παραιτήθηκαν - by To Skouliki Tom

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Σύνταγμα η πολυαναμενόμενη συγκέντρωση των Παραιτηθίστας, αφού ο κόσμος ξεπέρασε άνετα σε προσέλευση αγώνα κέρλινγκ του Γ' τοπικού πρωταθλήματος Αρμενίτσας.

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Τι κρίμα! - by To Skouliki Tom

Σοκ έχει προκαλέσει σε χιλιάδες φεησπουρδολόγους η είδηση ότι ο μακελάρης του Ορλάντο δεν ήταν τζιχαντιστής αλλά ομοφυλόφιλος που την έβρισκε με τους κοιλιακούς του Ryan Gosling και τους αποκεφαλισμούς του ISIS.

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Η φανέλα με το μηδέν - by To Skouliki Tom

Πριν από περίπου 3 χρόνια, αναφερόμενος στη στάση του πνευματικού κόσμου της χώρας τα χρόνια της κρίσης - αλλά και πριν από αυτά - είχα γράψει στο ανήθικο δίδαγμα - που τότε δε λεγόταν ακόμα ανήθικο δίδαγμα - ότι κάποια στιγμή θα σχολίαζα και τη στάση του αθλητικού κόσμου της χώρας.

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

#Παραιτηθείτε_εσείς_να_διοριστούμε_εμείς - by To Skouliki Tom

Όπως έχει γίνει γνωστό σε ολόκληρο τον Φιλελεύθερο Κόσμο, στις 15 Ιουνίου διοργανώνεται στο Σύνταγμα μεγαλειώδης συγκέντρωση κατά της Κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των αχρωμάτιστων ανένταχτων και ακομμάτιστων κομματόσκυλων της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού, της Δράσης και της Δημιουργίας Ξανά.