Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Δημοκρατία των Γελοίων - by To Skouliki Tom

Τη στιγμή που κάπου στο κέντρο της Ευρώπης, οι Γάλλοι βρίσκονται ένα βήμα πριν το δεύτερο ντου στη Βαστίλη, τα πάντα μοιάζουν να κυλούν ήρεμα για τους ιθαγενείς μιας απομακρυσμένης χερσονήσου της ηπείρου, που έχει χάσει τα πάντα, εκτός από το όνομά της. 

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Mouga στη στρούγκα - by To Skouliki Tom

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον ανέμελο κόσμο της ενημέρωσης η είδηση για το κλείσιμο του Μega και μάλιστα με τον πιο υπέροχο τρόπο, αφού μέσα στις επόμενες μέρες η Τηλέτυπος Α.Ε. θα κηρύξει πτώχευση.

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Σε λαϊκό προσκύνημα το φορολογικό πολυνομοσχέδιο - by To Skouliki Tom

Με τιμές αρχηγού κράτους έγινε δεκτό στην Ελληνική Βουλή το φορολογικό πολυνομοσχέδιο, αφού πρώτα πέρασε μια βόλτα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας Σουμελά και να πάρει την ευλογία της.

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Είμαστε όλοι κερατάδες - by To Skouliki Tom

Αίσθηση έχει προκαλέσει έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, σύμφωνα με την οποία, 8 στις 10 Ελληνίδες απατούν το συντρόφό τους, ενώ οι υπόλοιπες 2 απατούν και τον εραστή τους με τον οποίο απατούν το σύντροφό τους.

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Ελληνική κοινωνία οροθετική στο φασισμό (για να θυμόμαστε) - by To Skouliki Tom

Με καθαρή τη συνείδησή του μπορεί να κοιμάται από σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Λοβέρδος, αφού άλλη μία από τις δεκάδες γυναίκες που διαπομπεύτηκαν κατά παραγγελία του το 2012, απεβίωσε. 

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Το τέταρτο το μακρύτερο - by To Skouliki Tom

Ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει στον εθνικά υπερήφανο ελληνικό λαό η πρόθεση της Κυβέρνησης να απευθυνθεί στο Διεθνές Δικαστήριο, προκειμένου να απαιτήσει από το Βρετανικό Μουσείο την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα - που δε λέγονται Μάρμαρα αλλά Γλυπτά.

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Στη χώρα των ζόμπι - by To Skouliki Tom

Διαβάζω: "ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προκήρυξαν 48ωρη γενική απεργία για Παρασκευή και Σάββατο, ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) προκήρυξε τετραήμερα απεργία σε όλα τα πλοία από την Παρασκευή έως και τις 6 το πρωί της Τρίτης.