Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Μένουμε Ειδομένη - by To Skouliki Tom

Ελλάδα 2016. Όλη η χώρα στέκεται αλληλέγγυα στην Οδύσσεια των προσφύγων και βοηθάει όπως μπορεί. Όλη; Όχι! Γιατί μερικοί σκατόψυχοι αντιστέκονται και πάντα θα αντιστέκονται στους 8χρονους τζιχαντιστές που ήρθαν να μας εξισλαμίσουν και να κάνουν γύρω-γύρω όλοι στις πλατείες μας.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Εδώ είναι Βαλκάνια - by To Skouliki Tom

Σοβαρά υπόψη της φαίνεται πως έλαβε η Αυστρία τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ για το προσφυγικό - βασικά ζμπούτσα τους το προσφυγικό, πώς θα ελέγξουν τις προσφυγικές ροές συζητούσαν -, αφού η αυστριακή κυβέρνηση συγκαλεί Διάσκεψη των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων.

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Έξω γρήγορα! - by To Skouliki Tom

Εξαιρετικά είναι τα νέα που έρχονται από το χώρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης, αφού στις 18 Μαρτίου αποφυλακίζεται ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, μαζί με όλους τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μέχρι την ετυμηγορία.

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Εθνικός υπνωτιστής - by To Skouliki Tom

Σε αναβρασμό βρίσκεται το πανηλίθιο μετά τη νέα ατάκα του εθνικού μας κωμικού Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος αναφερόμενος στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είπε ότι «Όσο κι αν ακούγεται σκληρό αυτό που θα πω, όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα, το μυαλό του καθηλώνεται σιγά, σιγά σε μία ιδέα. Εγώ το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη.»

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Θα είμαστε όλοι εκεί - by To Skouliki Tom

Συνεχίζεται για 8η συνεχόμενη μέρα η ελεύθερη πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών με τις μεγαλύτερες απώλειες να σημειώνονται στις μετοχές των τραπεζών.

Ένα hot spot και να καίει - by To Skouliki Tom

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Κω η απόφαση της Κυβέρνησης να φτιάξει hot spot στο νησί τους, ώστε να γίνει πραγματικότητα η υπόσχεση του Αντώνη Σαμαρά για δωρεάν ασύρματο wi-fi για όλους.

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

10.000 ψυχές κάτω από τη μύτη μας (Φέρτε το Νόμπελ!) - by To Skouliki Tom

Ονειρεμένα είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με το προσφυγικό, έπειτα από την ομολογία ανώτατου αξιωματικού της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας - αυτοί οι αξιωματικοί είναι πάντα ανώνυμοι - ότι περισσότερα από 10.000 μικρά παιδιά που έφτασαν χωρίς συνοδεία από τις ζώνες του πολέμου, έχουν εξαφανιστεί.