Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Τρία χρόνια Τρίο Μούτζες

Μετά από 856 κείμενα στο μπλογκ μας και περισσότερες από 5.350 φωτογραφίες στη σελίδα μας, το Τρίο Μούτζες έκλεισε χθες 3 χρόνια ζωής. Πριν από 3 χρόνια ξεκινήσαμε 3 Μούτζες και σήμερα είμαστε 53.000.

Μπορεί το 2015 να ήταν ακόμα μια άθλια χρονιά για την Ελλάδα αλλά ήταν μια υπέροχη χρονιά για εμάς. Το μπλογκ μας έκανε ρεκόρ επισκεψιμότητας, οι φίλοι της σελίδας μας τριπλασιάστηκαν και το The Three Mooges Radio Show έχει σταθερή υψηλή ακροαματικότητα.

Και για όλα αυτά σας ευχαριστούμε πολύ.

Αν κάτι μένει από το 2015 αυτό είναι η απογοήτευση. Οι Έλληνες είχαν μεγάλες προσδοκίες από τον Αλέξη Τσίπρα, ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχτηκε ένας ακόμα πολιτικός απατεώνας και ο ελληνικός λαός έπεσε σε κατάθλιψη.

Λέξεις όπως Ελπίδα και ΟΧΙ κουρελιάστηκαν και μετατράπηκαν σε Απελπισία και ΝΑΙ.

Οι Έλληνες μοιάζουν απελπισμένοι και έτοιμοι να δεχτούν τα πάντα. Να πουν σε όλα ΝΑΙ.

Τα κείμενα στο μπλογκ μας εδώ και λίγους μήνες είναι πιο σπάνια και θα συνεχίσουν να είναι, αφού πιστεύουμε ότι πλέον έχουν ειπωθεί και γραφτεί σχεδόν τα πάντα. Όποιος δεν έχει καταφέρει να αλλάξει τρόπο σκέψης μετά από 5 χρόνια μνημονίων δε θα το καταφέρει όσα κείμενα κι αν γραφτούν.

Και από ό,τι φαίνεται οι Έλληνες δεν έχουν και δεν θέλουν να αλλάξουν σε τίποτα. Περιμένουν διαφορετικά αποτελέσματα ακολουθώντας την ίδια ακριβώς συνταγή. Ε, δε γίνεται αυτό.

Επειδή οι ευχές είναι λίγο βαρετές και πάντα προτιμούσαμε τις συμβουλές, για τη νέα χρονιά σας συμβουλεύουμε τα εξής: Διαβάστε όσα περισσότερα βιβλία μπορείτε, δείτε όσες περισσότερες ταινίες προλαβαίνετε, πηγαίντε θέατρο, κάντε ταξίδια όσο κοντινά κι αν είναι και σταθείτε με πράξεις αλληλέγγυοι σε συνανθρώπους σας που το έχουν ανάγκη, είτε είναι πρόσφυγες, άστεγοι, φίλοι ή οικογένεια.

Και όσοι μπορείτε, πάρτε ένα αεροπλάνο και φύγετε από εδώ για πάντα. Αυτή η χώρα είναι τελειωμένη, η Ελλάδα έχει πεθάνει από καιρό και θα ρουφήξει όσους μείνουν πίσω μαζί της στο απόλυτο τίποτα.

Ευχαριστούμε για ακόμα μια χρονιά όσα σάιτ και μπλογκ μας αναδημοσίευσαν, τις σελίδες και τους φίλους αναγνώστες από όπου αντλούμε κομμάτι από το περιεχόμενό μας, τη Lydia Bgr που ήταν επί 10 δύσκολους μήνες σύντροφός μας στο ραδιόφωνο, το Νόστιμον Ήμαρ που φιλοξενεί σε σταθερή βάση τα κείμενα μας και όλους εσάς που με τα like και τις κοινοποιήσεις σας βοηθάτε τη σελίδα και το μπλογκ μας να φτάνουν σε περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους κάθε μήνα.

Καλή Χρονιά σε όλους!

The Three Mooges

1 σχόλιο: