Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Οι υπηρεσιακές χώρες υπηρεσιακά κυβερνιούνται - by To Skouliki Tom

Πριν από λίγες ώρες ορκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση της Ελλάδας, αν κι αυτό δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, αφού όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδας τα τελευταία 185 χρόνια είναι υπηρεσιακές - υπηρετούν Άγγλους, Γάλλους, Ρώσους, Αμερικάνους και εσχάτως Γερμανούς.

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Πρόσφυγες, όχι μετανάστες - by To Skouliki Tom

Χθες, λίγη ώρα αφού ανακοινώθηκαν οι βάσεις, έγινε viral στο διαδίκτυο η είδηση ότι ένας μαθητής ονόματι Ζυλιέν Μακαλού, ο οποίος ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την ελληνική γλώσσα το 2011, πέρασε πρώτος στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του ΤΕΙ Πειραιά με 18.500 μόρια.

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Η Λαϊκή Ενότητα στο δρόμο προς τις κάλτσες - by To Skouliki Tom

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο των κομμάτων ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου που δεν ενδιαφέρουν κανέναν εκτός από κάτι πυροβολημένα κομματόσκυλα που τρέχουν να πιάσουν στασίδι στη Γερμανική Βουλή των Καθυστερημένων για να βολέψουν την κωλάρα τους.

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

Δεν έχεις τσίπα, Τσίπρα - by To Skouliki Tom

Ανανεωμένος από τις καλοκαιρινές του διακοπές εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο χθεσινό διάγγελμά του, όπου ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές για το Σεπτέμβρη που θα οδηγήσουν τη χώρα στη Δεύτερη Φορά Αριστερά.

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Farewell, my friends, until we meet again - by To Skouliki Tom

Μετά από έναν καταπληκτικό Ιούλιο που το μπλογκ μας έκανε ρεκόρ επισκεψιμότητας και τα κείμενά μας στο Νόστιμον Ήμαρ έγιναν ανάρπαστα, πήρα μια σημαντική απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή μου αλλά κυρίως τη δική σας.