Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Στα χέρια σας σηκώστε τον! - by To Skouliki Tom

Μετά από αρκετές μέρες απουσίας που δε γράφω - αφού δεν υπάρχει τίποτα πια να γραφτεί - και λίγες ώρες μετά το σόου της Κωνσταντοπούλου στο Mega και των Τσίπρα-Μεϊμαράκη στην ΕΡΤ - που δεν έχουν καμία απολύτως αξία και χρησιμότητα για εμάς -, θα απευθυνθώ στους αριστερούς που έχουν υποστεί λοβοτομή και θα ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ γιατί πιστεύουν πραγματικά ότι μπορεί να εφαρμόσει "πιο αριστερά" το μνημόνιο.

Σε πρώτη φάση θα τους έλεγα ότι είναι εντελώς καθυστερημένοι, αφού και μόνο η φράση "αριστερή διαχείριση ενός νεοφιλελεύθερου προγράμματος" αποτελεί σχήμα οξύμωρο, αλλά επειδή έτσι κείμενο δε βγαίνει, αποφάσισα να αναφερθώ σε μερικά σημεία του Μνημονίου 3 και να τους αφήσω να αποφασίσουν μόνοι τους. Εξάλλου, Δημοκρατία έχουχαχαχαχαχαχα!!!

Πάμε λοιπόν:

- "Επανεξέταση των εργατικών κινητοποιήσεων". Αριστερή κυβέρνηση που απαγορεύει τις απεργίες. Παγκόσμια πρωτοτυπία.
- "Επανεξέταση συλλογικών συμβάσεων και ομαδικών απολύσεων". Αριστερή κυβέρνηση που όχι μόνο δε στηρίζει τις συλλογικές συμβάσεις αλλά επιτρέπει και τις ομαδικές απολύσεις. Σεισμός, σεισμός, Σοσιαλισμός!
- "Απελευθέρωση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας". Αριστερή κυβέρνηση που ξεσπιτώνει κόσμο. Κούβα της Μεσογείου.
- "Ιδιωτικοποίηση της ενέργειας". Ό,τι άφησε στη μέση ο Σαμαράς.
- "Ολική επαναφορά των συστάσεων της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ". Δηλαδή, κοινωνικό ξεχαρβάλωμα.
- "25 δισ. ευρώ θα χρησιμοποιηθούν για την επιστροφή της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και άλλων περιουσιακών στοιχείων". Αριστερή κυβέρνηση που ξεπουλάει τη χώρα για να σώσει τους τραπεζίτες. Άσε που δεν έχουμε 25 δις δημόσια περιουσία. Τους κοροϊδέψαμε καλέ!
- "Η κυβέρνηση οφείλει να διαβουλεύεται και να συμφωνεί με τους Θεσμούς όσον αφορά όλα τα νομοσχέδια, αρκετό χρόνο πριν από την υποβολή τους σε δημόσια διαβούλευση ή στη Βουλή". Κανονικό προτεκτοράτο. Εν τω μεταξύ, εμείς κάνουμε ανέμελοι εκλογές.
- "Επανεξέταση και τροποποίηση των νόμων που θεσπίστηκαν αλλά δε συνάδουν με τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου". Ο απόλυτος εξευτελισμός της Δημοκρατίας.
- "Ρητή δέσμευση για τήρηση των χρηματοοικονομικών υποχρεώσεων προς όλους τους πιστωτές". Δηλαδή, το χρέος είναι νομιμότατο, βιωσιμότατο και θα το πληρώσουμε όλο που να χτυπιέται κάτω η Κωνσταντοπούλου.

Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα αναφέρονται στο τρίτο μνημόνιο κι έχουν από κάτω φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα που θα ξεμπερδέψει με το παλιό και θα κερδίσει το αύριο. Απλώς εμείς θα χάσουμε τα πάντα.

Όλα αυτά λοιπόν πρέπει να εφαρμοστούν. Αυτό που διαβάσατε είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτό το πρόγραμμα κατεβαίνει στις εκλογές. Το καταλαβαίνετε ή έχετε μείνει στο Ανέκδοτο της Θεσσαλονίκης;

Και ρωτάω πολύ ευγενικά: Πώς γίνεται να εφαρμοστεί αυτό το πρόγραμμα με αριστερό τρόπο γαμώ την πουτάνα μου;

Η απάντηση γνωστή: Θα βρούμε ισοδύναμα. Ποια ισοδύναμα ρε μπολσεβίκοι της κακιάς ώρας; Ποιος σας είπε ότι επιτρέπεται να βρείτε ισοδύναμα; Πάλι τις ίδιες μαλακισμένες ψευδαισθήσεις τσαμπουνάτε;

Ότι θα πείτε στο Σόιμπλε "Να σου πούμε, Βόλφγκανγκ, επειδή με αυτά που υπογράψαμε θα μας λιντσάρουν, μήπως γίνεται να κάνουμε ό,τι μας καυλώσει;" και αυτός θα σας πει "Ναι ρε ζουζούνια, ό,τι θέλετε, εμείς είμαστε εδώ, και δόσεις και ανοιχτές τράπεζες και ευρώ και ό,τι γουστάρετε!";

Αυτό νομίζετε; Είστε τόσο ηλίθιοι; Ή θα κλαίγεστε πάλι μετά ότι σας κορόιδεψε το Γελαστό Παιδί;

Θα συμφωνήσουμε όλοι μαζί ότι το πρόγραμμα δε βγαίνει κι ότι πρέπει να βρούμε σχέδιο για την επικείμενη βέβαιη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ή σε 1-2 χρόνια θα μιλάμε ξανά για οικονομικούς δολοφόνους και εκβιαστές δανειστές;

Εγώ εδώ είμαι και σας περιμένω.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Σαν να βλέπω από τώρα τα λυπηρά σχόλια κάτω από την ανάρτηση. "Ωραία και εύκολη η κριτική Skouliki Tom αλλά δεν είδα να προτείνεις τίποτα." Προτείνω ρε ζώα! Την επεξεργασία λεπτομερέστατου σχεδίου εξόδου. Λαφαζάνη ακούς; Κουνηθείτε εκεί πέρα στη Λαϊκή Ενότητα μη σας πάρει κανάς διάολος κι εσάς.)

(H φωτογραφία είναι της Popaganda/Fosphotos)

Σταυρώστε τη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

3 σχόλια: