Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Κουράγιο, Πετράν!

Χθες, 6 Ιουλίου 2014, ανακοινώθηκε κι επισήμως το διαζύγιο του Πέτρου Κωστόπουλου από τη Τζένη Μπαλατσινού, ένα διαζύγιο που ουσιαστικά αφήνει ορφανή την ελληνική showbiz και το εγχώριο βλαχολάιφσταϊλ.

Mετά τη σύλληψή του τον περασμένο Νοέμβριο, το τελευταίο εν ζωή μέλος του Τρίο Μούτζες βρίσκεται για ακόμα μια φορά αντιμέτωπο με το βρώμικο πρόσωπο του νεοφιλελεύθερου Κράτους που υπακούει τυφλά στις εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Πετράν και η Τζένη δεν είναι πια μαζί. Το άσχημο Κράτος δεν άντεξε την λαμπερή ομορφιά τους κι αποφάσισε να τους χωρίσει. Ο σοσιαλιστής πλεϊμπόι, που επί 30 χρόνια υπηρέτησε το όραμα και τα ιδανικά του Ανδρέα Παπανδρέου, χτυπιέται τώρα αλύπητα από τη συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου που έχουν βάλει στόχο την ανάδειξη του φασίστα Γιώργου Λιάγκα σε απόλυτο ρυθμιστή της πρωινής τηλεοπτικής ζώνης.

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Πετράν διεκδικώντας τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που τους χρωστάει, αφού σε περίπτωση διαζυγίου η Τζένη είναι αποφασισμένη να του πάρει μέχρι και τα σώβρακα σε διατροφή.

Η ανοιχτή συνέλευση του Τρίο Μούτζες καλεί κάθε ρομαντική ψυχή αυτής της χώρας να συνειδητοποιήσει το βάρος της ευθύνης που της αναλογεί, ώστε να μην έχουμε άλλα αντιδημοκρατικά διαζύγια στο ελληνικό starsystem. Ένα like ή comment κάτω από μια φωτογραφία του όμορφου Πετράν είναι αρκετά.

Στηρίζουμε τον Πέτρο και δηλώνουμε "παρών" στη Σιωπηλή Διαμαρτυρία Κατά Του Χωρισμού Κωστόπουλου-Μπαλατσινού την Κυριακή 13 Ιουλίου στις 11:30 μπροστά από το άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη (https://www.facebook.com/events/1451329881786858/). Θα μοιράσουμε αντρικές πασμίνες και θα ταΐσουμε τα περιστέρια με παντεσπάνι σοκολάτας.

Όταν άκουσα ότι χώρισε η Ρούλα δεν έκανα τίποτα.
Μετά έμαθα ότι χώρισε ο Πετράν. Δεν έκανα τίποτα.
Όταν χωρίσω εγώ ποιος θα βρεθεί να με υπερασπιστεί;

Το διαζύγιο Κωστόπουλου-Μπαλατσινού είναι υπόθεση όλων μας.

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΣΤΗ SHOWBIZ ! ! !

ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΠΕΤΡΑΝ...

by The Three Mooges

Στείλτε μηνύματα αλληλεγγύης στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου