Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Καλή τύχη Τζον Ράμπο... - by To Skouliki Tom

Πολύ κοντά σε παγκόσμιο ρόλο κλειδί βρίσκεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έπειτα από την απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να τον προτείνει για τη θέση του νέου επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι δύο ισχυροί άντρες επρόκειτο να συναντηθούν την Κυριακή το πρωί στο γυμναστήριο όπου ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σμιλεύει ακούραστα το ατσάλινο κορμί του αλλά τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη, οπότε επικοινώνησαν τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης του κ. Αβραμόπουλου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα μικτών πολεμικών τεχνών σε κλουβί.

Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι με την ανακοίνωση του νέου επιτρόπου αρχίζει και η μάχη για το χαρτοφυλάκιο που θα πάρει η χώρα μας στην Κομισιόν. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου, στόχος της Ελλάδας είναι ή το χαρτοφυλάκιο για την Κατάκτηση του Διαστήματος ή το χαρτοφυλάκιο Αποτροπής Εξωγήινης Εισβολής, ενώ η ελληνική κυβέρνηση διεκδικεί και το χαρτοφυλάκιο Εποίκησης της Σελήνης που θεωρείται κρίσιμο για το μέλλον του πλανήτη και το οποίο κατέχει σήμερα η NASA. 

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα, αφού ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα με τον Μπάρακ Ομπάμα ο οποίος αναμένεται να του παραδώσει τον έλεγχο του αμερικανικού στρατού και να τον ανακηρύξει Μέγα Στρατηλάτη των 5 Ηπείρων.

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε το Σάββατο με τη Ντόρα Μπακογιάννη και της ανακοίνωσε ότι δε θα προταθεί εκείνη για τη θέση του επιτρόπου, παρά την αρρενωπότητα που τη διακρίνει.

- Ντόρα, δυστυχώς βρήκαμε κάποιον πιο άντρα από σένα, φέρεται να είπε ο Αντώνης Σαμαράς.
- Εντάξει, πρόεδρε. Εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ και το πεπόνι, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι, απάντησε η άσχημη Ντόρα.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Τη βουλευτική έδρα του Δημήτρη Αβραμόπουλου θα πάρει ο Θάνος Πλεύρης. Διπλή επιτυχία Σαμαρά σε Ελλάδα και Ευρώπη.)

(Ανήθικο δίδαγμα no. 2: Μη χάσετε τη συλλεκτική συνέντευξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στον One Eyed Bert: thethreemooges.blogspot.gr/2013/10/synentefksi-me-ton-dimitri-jonhrambo-avramopoulo.html)

Εκπαιδευτείτε παρέα με τον Δημήτρη στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου