Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Η μικρή ΔΕΗ - by To Skouliki Tom

Σάλος έχει προκληθεί στη χώρα μας από την αποκάλυψη ότι η μικρή ΔΕΗ είναι κερδοφόρα, σε αντίθεση με όσα λένε η Όλγα Τρέμη κι ο Γιάννης Πρετεντέρης που ισχυρίζονται ότι η μικρή ΔΕΗ είναι ένα γυφτάκι που μας ξεγελάει με τα αθώα ματάκια της και το ξανθό μαλλί της.

Η υπόθεση της μικρής ΔΕΗ, η οποία βρέθηκε από την Αστυνομία στον καταυλισμό που έχει στήσει η συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, συνεχίζει να συγκλονίζει εκατομμύρια Έλληνες που κάθονται υπνωτισμένοι μπροστά από μία τηλεόραση κι ακούνε τον Ταμήλο να τους λέει ότι το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό, αντί να βγουν στο δρόμο και να τον πάρουν με τις τουφεκιές.

Μάλιστα, αυτήν την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες για τη δράση του κυκλώματος ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας του οποίου, όπως όλα δείχνουν, ηγείται ο Αντώνης Σαμαράς. 

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, το κύκλωμα αυτό, σε συνεργασία με άτομα του υποκόσμου, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σπάει τους δημόσιους οργανισμούς σε φιλέτα και τους μοσχοπουλάει σε ιδιώτες επενδυτές.

Το ζευγάρι των μαφιόζων Σαμαράς-Βενιζέλος έχει πλούσιο ποινικό μητρώο με αρκετές υποθέσεις παρανομίας, όπως το κλείσιμο της ΕΡΤ, η πώληση του ΟΠΑΠ, η ανέγερση του The Mall, το μπάζωμα των αιγιαλών και η παραχώρηση του Ελληνικού στον Λάτση, ενώ κατά την έρευνα στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν δεκάδες ακόμα αντισυνταγματικά νομοσχέδια που θα περάσουν στο προσεχές μέλλον από τη Βουλή με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σε ερωτήσεις που κάνουν βουλευτές της αντιπολίτευσης σχετικά με την νόμιμη κηδεμονία της μικρής ΔΕΗ, η Κυβέρνηση απαντάει ότι η μικρή ΔΕΗ είναι περιουσία της Ελλάδας, άρα των τραπεζών, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει δημοψήφισμα, ώστε να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για την τύχη που θα έχει το ξανθό αγγελούδι του Ελληνικού Δημοσίου, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ότι ο ελληνικός λαός είναι ικανός να ψηφίσει μόνο για την αρχική εντεκάδα του Θρύλου.

Προς το παρόν, η μικρή ΔΕΗ βρίσκεται ασφαλής στα χέρια του αμόλυντου Νίκου Φωτόπουλου ο οποίος έσκισε το χαρτί της επίταξης που του έστειλε ο Σαμαράς μπροστά στο μνημείο του ΕΛΑΣ και κήρυξε τον αντάρτικο πόλεμο των εργατοπατέρων ολόκληρης της Ελλάδας εναντίον του συστήματος που επί 40 χρόνια τους έχριζε νταβάδες των εργαζομένων.

Βέβαια, υπάρχουν και πολλοί που λένε ότι μικρή ΔΕΗ είναι και οι τίμιοι υπάλληλοί της που θα μείνουν άνεργοι, είναι και οι πολίτες που δε θα μπορούν να πληρώνουν ρεύμα στις τιμές που θα συνεννοηθούν μεταξύ τους οι ιδιώτες αλλά ποιος χέστηκε γι' αυτούς; Η μικρή ΔΕΗ πρέπει πάση θυσία να πάει σε ανάδοχους γονείς, αφού οι φυσικοί κρίθηκαν ξαφνικά ανεπαρκείς.

Τις επόμενες μέρες η μικρή ΔΕΗ θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ώστε να ξεφτιλιστεί εντελώς στα μάτια των τηλεθεατών, ενώ ο Νίκος Φωτόπουλος θα τιμωρηθεί "παραδειγματικά", γιατί τόλμησε να δαγκώσει το χέρι που τον τάιζε αλλά δεν πειράζει, αφού όλο και κάποιο χέρι που έχει ανάγκη από γλείψιμο θα του προσφερθεί. Μείνετε συντονισμένοι.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα από φίλη στο facebook: Στο μνημείο του ΕΛΑΣ καλό είναι να δείχνουμε έναν κάποιο σεβασμό, να έχουμε απέναντί του ένα κάποιο δέος, καταλαβαίνεις; Μην φτάσουμε να πάει η Πάολα, ο Παντελίδης, ο Κιάμος να σκίζουν κιλότες και σώβρακα εκεί. Δεν είναι πρέπον.)

(Η φωτογραφία της μικρής ΔΕΗ είναι του Wonder JLaw.)

Υιοθετήστε τη μικρή ΔΕΗ στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου