Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

Είχε αθηναϊκές πινακίδες - by To Skouliki Tom

Χθες το μεσημέρι, ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης δέχτηκε επίθεση από τρεις αγνώστους, ενώ έπινε καφέ με ένα φοιτητή του στα Starbucks της Καμάρας.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, η επίθεση έγινε με πολιτισμένο διάλογο και σοβαρά επιχειρήματα, αφού οι τρεις άγνωστοι αρχικά πλησίασαν τον φοιτητή του Νίκου Μαραντζίδη και τον ρώτησαν "Εσύ είσαι που γράφεις κατά της Αριστεράς; Η Αριστερά φταίει για όλα;".


Τότε ο καθηγητής αντιλήφθηκε ότι οι τρεις άγνωστοι πρέπει να είναι εντελώς καθυστερημένοι για να περάσουν τον φοιτητή για καθηγητή, οπότε τους αποκάλυψε την ταυτότητά του και τους απάντησε ότι δε φταίει η Αριστερά για όλα αλλά ο Αλέξης Τσίπρας που παριστάνει τον αριστερό.

Η εποικοδομητική συζήτηση συνεχίστηκε με μια ιστορική αναδρομή της Αριστεράς στα όμορφα χρόνια της Κατοχής και του Εμφυλίου, όταν οι τρεις νεαροί συνειδητοποίησαν ότι βρίσκονταν στα Starbucks που φοροδιαφεύγουν επί 11 χρόνια με τις ευλογίες της Κυβέρνησης, οπότε το αριστερό τους φρόνημα ξεχείλισε κι άρχισαν τον καθηγητή στα κλωτσομπουνίδια.

Την κατάσταση επιβάρυνε και το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του Νίκου Μαραντζίδη, που ήταν παρκαρισμένο απέξω, είχε αθηναϊκές πινακίδες και δεν είναι να κυκλοφορείς στη Θεσσαλονίκη με αθηναϊκές πινακίδες. Μπορεί να καταλήξεις στο νοσοκομείο.

Οι νεαροί χτύπησαν τον Νίκο Μαραντζίδη στο κεφάλι για να του βγάλουν από το μυαλό κάθε άσχημη ιδέα που έχει για την Αριστερά και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν αφήνοντάς τον λιπόθυμο.

Υπάρχουν πολλοί που χάρηκαν με αυτήν την επίθεση στον καθηγητή ή σκέφτηκαν "κρίμα μωρέ ο άνθρωπος αλλά τα ήθελε ο κώλος του". Όλοι αυτοί πρέπει να ξέρουν ότι οι τρεις νεαροί που συμμετείχαν στην επίθεση δεν είναι αριστεροί, δεξιοί ή οτιδήποτε άλλο. Όπως δεν είναι αριστερός ή δεξιός κι αυτός που τους έστειλε να δείρουν στα τυφλά. Κάτι κακομοιραίοι είναι που όποιος ξεφεύγει από τη ρητορική τους τους προκαλεί κόμπλεξ και τον θεωρούν εγκληματία. Δεν έχουν καμία διαφορά από τους οπαδοταλιμπάν των γηπέδων.

Επίσης, δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά. Ζούνε για το μίσος. Ο Μαραντζίδης κι ο κάθε Μαραντζίδης έχει το δικαίωμα να γράφει ό,τι θέλει χωρίς να φοβάται για τη ζωή του.

Το κακό είναι ότι άνθρωποι σαν αυτούς τους τρεις τραμπούκους που χτύπησαν τον καθηγητή - από όποιον πολιτικό χώρο κι αν προέρχονται - αποτελούν μια θλιβερή αλλά δυνατή μειοψηφία στην Ελλάδα και μας τραβάνε όλους κάτω. Είναι ο λόγος που εμείς οι υπόλοιποι δε μπορούμε να αναπνεύσουμε. Μας πνίγουν. Ντροπή τους.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Αν δεν το έχετε καταλάβει, τα πράγματα έχουν αγριέψει εκεί έξω. Αν ήμουν φίλος με τον κ. Μαραντζίδη θα του πρότεινα να μάθει krav maga. Εγώ μαθαίνω krav maga, οπότε δε φοβάμαι κάτι θρασύδειλους που πάνε τρεις-τρεις για να δείρουν έναν. Κάντε κι εσείς το ίδιο.)

Παραδίδουμε ιδιωτικά μαθήματα krav maga στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου