Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Όταν έκλαψε ο Χριστός του Ρίο - by To Skouliki Tom

Σε πάρτι της Γερμανίας εκτυλίχθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Μουντιάλ, όπου η Βραζιλία διασύρθηκε από τα "πάντσερ" με 7-1, οπότε οι Έλληνες πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί, αφού την βγάλαμε καθαρή με μερικά μνημόνια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μετά το τέλος του αγώνα, πολλοί παίκτες της Βραζιλίας το έριξαν στις προσευχές, ενώ άλλοι διανυκτέρευσαν στα αποδυτήρια του γηπέδου, αφού σε περίπτωση που έβγαιναν έξω, υπήρχε κίνδυνος να λιντσαριστούν από Βραζιλιάνους χρυσαυγίτες, γιατί ατίμασαν "το βραζιλιάνικο DNA" και την "αθάνατη βραζιλιάνικη ψυχή".


Την ίδια στιγμή, έξω από το γήπεδο, οι Βραζιλιάνοι που βγήκαν να τα σπάσουν για την ήττα της εθνικής τους συνάντησαν κάτι άλλους Βραζιλιάνους που διαδηλώνουν εναντίον του Μουντιάλ εδώ και μήνες, οπότε σκέφτηκαν ότι ίσως έπρεπε να ήταν μαζί τους από την αρχή. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Παράλληλα, δεν ήταν λίγοι οι Βραζιλιάνοι που έβαλαν τα κλάματα για τα παιδιά από τις φαβέλες που δολοφονήθηκαν, ώστε να γίνει αυτό το Μουντιάλ, κι όλα τα υπόλοιπα που νοικιάστηκαν σε παιδεραστές φιλάθλους κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά τί να την κάνεις την κλάψα μετά το έγκλημα; Είναι πολύ αργά για δάκρυα, γλυκιά μου.

Επιστρέφοντας στα δικά μας, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έστειλε δουλοπρεπές συγχαρητήριο μήνυμα στην Άνγκελα Μέρκελ κι ευχαρίστησε τον Θεό για τον πρόωρο αποκλεισμό της Εθνικής μας, ενώ τόνισε πώς σε περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα είχαμε γίνει Βραζιλία και θα τρώγαμε κι εμείς 7 από τους Γερμανούς.

Η πρόκριση της Γερμανίας στον τελικό του Μουντιάλ αναμένεται να διχάσει ακόμα περισσότερο τους Έλληνες, αφού οι μνημονιακοί θα είναι με τη Γερμανία και οι αντιμνημονιακοί με την Ολλανδία ή την Αργεντινή - ανάλογα ποια θα περάσει - κι αυτό είναι οπωσδήποτε σημαντικότερο από τα φασιστικά νομοσχέδια που εν τω μεταξύ περνάνε ανέμελα από τα θερινά τμήματα της Βουλής.

Vamos Argentina!

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Αν όταν βγαίνεις και πανηγυρίζεις σαν ούγκανος επειδή κέρδισε η εθνική είσαι μια φορά μαλάκας, όταν βγαίνεις και τα σπας επειδή έχασε η εθνική, πόσες φορές μαλάκας είσαι;)

(Ανήθικο δίδαγμα no. 2: Στον αθλητισμό υπάρχει κώδικας δεοντολογίας. Δεν ξεφτιλίζεις τον αντίπαλο. Ειδικά μέσα στο σπίτι του. Αυτά για την ασέβεια που έδειξαν οι Γερμανοί απέναντι στους Βραζιλιάνους.)

Στηρίξτε την Αργεντική στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου