Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Τρολοσκόπηση no. 3 - Η αληθινή δημοσκόπηση από το έγκυρο Skouliki Tom

Επειδή τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO για το Mega δε γέμισαν ούτε το μάτι του One Eyed Bert, κάλεσα το Γιάννη αμέσως μετά την εκπομπή της περασμένης Δευτέρας να έρθει στη σπηλιά μας, ώστε να μου δώσει κάποιες εξηγήσεις.

"Γιάννη, βολέψου, σαν στο Μέγαρο Μαξίμου", τον καλοσώρισα. Ο Γιάννης αράδιασε έναν πάκο με χαρτιά πάνω στο τραπέζι και μου αποκάλυψε ότι είναι βιαστικός. Αυτήν την περίοδο ετοιμάζει τη βιογραφία του Αντώνη Σαμαρά. Όπως μου εκμυστηρεύτηκε, πρόκειται για μια τριλογία με τίτλο "Αντιπολίτευση-Κυβέρνηση-Μεταπολίτευση". 
"Μα αυτός είναι σαφής υπαινιγμός για Χούντα! Θα σε πιάσουν σίγουρα!", αναφώνησα με αγωνία για το μέλλον του έγκριτου δημοσιογράφου.
"Πιάνεται ρε η ελευθερία του λόγου; Άμα θέλει ο Αντώνης Σαμαράς μόνο πιάνεται!", μου απάντησε με σιγουριά. "Κοίτα μην το γράψεις πουθενά!", κατέληξε.
"Μείνε ήσυχος!", του φώναξα καθώς έφευγε.

Τον αποχαιρέτησα και βάλθηκα να μελετάω τα χαρτιά με τα αποτελέσματα που μου έφερε. Όπως το είχα φανταστεί, τα αποτελέσματα ήταν πλαστά. Για άλλη μια φορά σύρθηκα επί 2 μέρες στους παγωμένους δρόμους της πόλης για να σας παρουσιάσω σήμερα την τρίτη και τελευταία Τρολοσκόπηση της χρονιάς.

Σύμφωνα με τα ευρήματά μου, το 96,7% των πολιτών θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι φορολογικός παράδεισος και σκέφτονται σοβαρά να δώσουν εθελοντικά το δώρο Χριστουγέννων του μισθού τους στις οικογένειες της Εκάλης και της Κηφισιάς που χτυπιούνται ανελέητα από την οικονομική πολιτική του Γιάννη Στουρνάρα.

Συγκεκριμένα, 7 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι η οικονομική πολιτική του κ. Στουρνάρα δεν έτυχε, αλλά πέτυχε, ενώ το 35,6% μου είπαν ότι κρίνουν θετικά την προσπάθεια της Κυβέρνησης να αναβαθμίσει την Ελλάδα από πόρνη της Ευρώπης σε πουτάνα πολυτελείας.

Παράλληλα, το 85,4% δήλωσαν ότι  είναι συνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις, αλλά ξέρουν κάποιον που φοροδιαφεύγει, κάτι παρόμοιο δηλαδή σαν το άλλο που κανείς δεν έχει απατήσει τη γυναίκα του, αλλά ξέρει κάποιον που έχει κερατώσει τη δικιά του. Τελικά τα 60,4 δις ευρώ ληξιπρόθεσμα ποιος τα χρωστάει;

Στο ερώτημα σε ποιο βαθμό εμπιστεύεστε το απορρυπαντικό που αγοράζετε, το 48,4% μου απάντησε ότι το εμπιστεύεται λιγότερο από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το 34,6% εμπιστεύεται το Πρώτο Θέμα για το ξέπλυμα των δύσκολων λεκέδων, ενώ το υπόλοιπο 17% αγοράζει ό,τι μαλακία συνιστούν οι 58 κατασκευαστές της κεντροαριστεράς.

Υπέρ συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής στις επικείμενες Ευρωεκλογές τάσσεται το 45% των ερωτηθέντων, ενώ το 44,7% πρότεινε το κομμάτι μας "Εγώ κι εσύ Ναζί" (http://www.youtube.com/watch?v=1i9ynPG_qLAγια την συμμετοχή της Ελλάδας στη φετινή Eurovision.

Όσον αφορά στο βαθμό ετοιμότητας του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, 7 στους 10 Έλληνες δήλωσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε μπορεί να κυβερνήσει ούτε χάρτινο καράβι, με τους υπόλοιπους 3 να υποστηρίζουν ότι τα όνειρα του Αλέξη Τσίπρα είναι άσπρα καράβια για κάποιο ρόδινο γυαλό.

Ως δείγμα εξαιρετικής επαφής με την πραγματικότητα έλαβα την απάντηση του 34% των ερωτηθέντων ότι δεν επιθυμούν εκλογές, ενώ την ίδια στιγμή πιστεύουν ότι η ζωή τους θα βελτιωθεί μέσα στην επόμενη 2ετία. Μάλλον αναφέρονται στη ζωή τους στη Γερμανία.

Ταυτόχρονα, 1 στους 2 πολίτες πιστεύουν ότι η Κυβέρνηση θα εξαντλήσει την 4ετία, ενώ οι άλλοι μισοί λένε ότι περιμένουν να εξαντλήσει την 7ετία για να εξεγερθούν, οπότε το 2019 θα έχουμε δεύτερο Πολυτεχνείο.

Στην ερώτηση ποιος κρίνεται καταλληλότερος για πλανητάρχης, το 27,7% απάντησε ο Μπάρακ Ομπάμα, το 29,9 ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ το 42,4% απάντησε αυθόρμητα ο Αντώνης Σαμαράς.

Τέλος, 7 στους 10 πολίτες επιθυμούν να υπάρξει κάποια ισχυρή πολιτική δύναμη ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αρκετά έχουν προσφέρει αυτά τα 2 κόμματα και ήρθε η ώρα να προσφέρει και κανένας άλλος, ώστε να παταχθεί ο δικομματισμός και να μπουν φυλακή τα πουλημένα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ που μας τα τρώνε τόσα χρόνια.

by To Skouliki Tom

(Aνήθικο δίδαγμα: Αυτό πάντως που κοντεύει να μας πείσει ο Αντώνης Σαμαράς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει από την εξουσία και έχει ήδη ξεπουληθεί στα συμφέροντα τού το παραδέχομαι. Μπράβο του! Και ο Αλέξης Τσίπρας βέβαια κάνει ότι μπορεί για να μας πείσει ότι ακριβώς αυτό θα κάνει. Μπράβο και στον Αλέξη λοιπόν. Μπράβο και σε μας! Μπράβο σε όλους!)

Η βιογραφία του Αντώνη Σαμαρά θα εκδοθεί από τη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου