Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Ελλάς Ελλήνων Ψεκασμένων - by To Skouliki Tom

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis, 3 στους 10 Έλληνες πολίτες πιστεύουν ότι τα αεροπλάνα μας ψεκάζουν, ενώ πολλές φορές βρέχει και χώμα, οπότε μπορεί να μη μας ψεκάζουν απλώς. Μπορεί και να μας θάβουν.

Πιο συγκεκριμένα, το 33,3% των ερωτηθέντων συμφωνούν ότι γίνονται ρίψεις χημικών, ενώ το 58,4% απάντησαν ότι διαφωνούν, γιατί φοβούνται μήπως η κυβέρνηση σταματήσει τους αεροψεκασμούς και πρέπει να πάνε να αγοράσουν δικά τους ναρκωτικά.

Το υπόλοιπο 8,3% δηλώνει αναποφάσιστο, αλλά ζήτησε οι αεροψεκασμοί να γίνουν εντονότεροι το καλοκαίρι, αφού ο δάκος και η μελίγκρα καταστρέφουν τα χασισόδεντρα που φυτεύουν σπίτι τους.

Από το 33,3% όσων πιστεύουν στην εν λόγω θεωρία, το 1/5 προέρχεται από ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ποσοστό που κρίνεται ανησυχητικά χαμηλό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι εμφανώς ψεκασμένος.

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι το 10,6% αυτών ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, επομένως στηρίζει τους ψεκασμούς, αφού θεωρεί την ανάληψη ευθυνών και την αυτοκριτική καλοστημένες θεωρίες συνωμοσίας της Αριστεράς.

Μάλιστα, αν αναλογιστούμε ότι το θέμα έχει τεθεί κατά το παρελθόν και στη Βουλή, είναι προφανές ότι δεν ψεκάζονται μόνο οι πολίτες, αλλά και οι βουλευτές.

Όπως ήταν φυσικό, η παραπάνω δημοσκόπηση στρίμωξε πολύ την κυβέρνηση Σαμαρά που δεσμεύτηκε να σταματήσει τους αεροψεκασμούς και να αρχίσει να δηλητηριάζει το νερό με ένα μείγμα από DNA Πάνου Καμμένου και Φώτη Κουβέλη για να μας αποχαυνώσει εντελώς.

Τέλος, το γεγονός των αεροψεκασμών επιβεβαίωσε και ο προστατευόμενος Μάρτυρας ΣΤ' στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής που δήλωσε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει κρυμμένα χημικά όπλα στο Άγιο Όρος, αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει την παρέμβαση του ΟΗΕ, ενώ δεν αποκλείεται να μας βομβαρδίσουν και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

by To Skouliki Tom

(Πάντως ελπίζω να μας ψεκάζουν. Δε θέλω να πιστέψω ότι είμαστε από μόνοι μας τόσο ζώα.)

Ψεκασμός στον ατμό στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

1 σχόλιο:

  1. Αστείο το κειμενάκι αλλά να είσαι σίγουρος ότι μας ψεκάζουν φίλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή